![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
4,642 بار در 1,044 پست از ایشان تشکر شده است
|
مردی بود در شهر مرورود او را رشید حاجی گفتندی و محتشم(محترم)بود و املاک بسیار داشت و از او توانگر تر کس نبود و سلطان محمود و مسعود را خدمتها کرده بود و عوانی(مرد حکومتی ستم پیشه)سخت بود و ظلم بسیار کرده بود و در آخر عمر توبه کرده و به کار خویش مشغول گشت و مسجد جامع بکرد(مسجد جامع ساخت) به هر ناحیتی و حج رفت و از حج باز آمد و به بغداد روزی چند مقام(اقامت) کرد.
روزی در بازار سگی را دید گرگین(بیماری گری) و از رنج گر سخت بیچاره گشته. چاکری را گفت : این سگ را بردار و به خانه آور. چون به خانه آورد سیرش بکرد و به دست خویش اورا روغن بمالید و آن سگ را میداشت و داروش همی کرد تا نیک شد. پس از آن حج دیگر بکرد و بسیار خیر کرد در حج تا به خانه شد و به مرورودفرمان یافت(درگذشت)و مدتی بگذشت. اورا به خواب دیدند نیکو حال . گفتند:ما فعل الله بک (خداوند با تو چه کرد) گفت : مرا رحمت و عفو کرد و آن چندان طاعت و خیر و حج مرا سود نداشت مگر آن سگک که به دست خویش او را بیندودم که مرا ندا دادند که تورا در کار آن سگ معاف کردیم .و مرا از همه ی طاعت ها آن یکی بود که دست گرفت. از سیاست نامه اثر خواجه نظام الملک وزیر معروف الب ارسلان و ملکشاه سلجوقی که شامل تجارب سالیان دراز وزارت خواجه است
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,688 بار در 1,869 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسي جالب بود
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از amir2amir عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالبه . من خودم هم موارد دیری شبیه به این شنیده بودم .
مثلا خانم بدکاره ای که یک بار صبح زود کله پاچه خریده بود و داشت به منزلش برمیگشت و در راه ، سگی را دیده بود که از گشنگی بی حال یک گوشه افتاده و توله هاش دارند سینه های خالی اش را می مکند . خانم بدکاره با دیدن این صحنه نان را در قابلمهء کله پاچه تیلیت می کند و آن را در مقابل آن سگ قرار می دهد تا بخورد ، و بدین شکل سگ مادر و توله هایش را نجات می دهد . چندی بعد او در یک حادثه می میرد و بعد به خواب یکی از بزرگان شهر میاید و آن عارف از دیدن شرایط خوب این خانم در آن دنیا متعجی می گردد و علت را از او جویا می شود . زن بدکاره می گوید که فقط به خاطر ثواب کمک به آن سگ مادر ، خداوند گناهان او ببخشایید .... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,721 بار در 552 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا زیبا بود ... انسان رو منقلب میکنه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
98 بار در 36 پست از ایشان تشکر شده است
|
مطقابلا اذیت کردن حیواناتم عواقب بدی داره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ehsanviking عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
|
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. ویرایش توسط soniha_pe : 18th December 2008 در ساعت 04:44 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
|
مهربانی و عطوفت پیامبر شامل حیوانات نیز میشد. ایشان در این باره میفرمود: «هر مسلمانی که درختی بکارد و یا زراعتی کشت کند و پرنده یا انسان و یا حیوانات از آن بهرهمند شوند، صدقه به شمار میآید».
حضرت در این سخن کسی را که به حیوانی غذا بدهد، ستوده و آن را عملی نیک دانسته است که آدمی بهواسطه آن، به پیشگاه خداوند تقرب میجوید. رسولخدا صلیاللهعلیهوآله درباره کسانی که به حیوان ترحم و مهربانی نشان میدهند، حکایتی این چنین نقل میکند: فردی در راهی میگذشت، تشنگی بر او چیره شد. چاه آبی دید و از آن پایین رفت و آب نوشید و بالا آمد. ناگهان سگی را دید که از شدت تشنگی زبانش بیرون آمده است. مرد با خود گفت: تشنگی، قدرت و توان این سگ را نیز به اندازه من سلب کرده است. از این رو، از چاه پایین رفت و کفش خود را پر از آب کرد و آن را به دهان گرفت و بالا آمد و سگ را سیراب ساخت. خداوند نیز او را ستود و گناهان وی را بخشید. باز از این بزرگوار در روایتی میخوانیم: «زنی بر اثر زندانی کردن گربهای که به او خوراک و آب نداد و نیز آن را رها نساخت تا از حشرات بیابان بخورد، به عذاب الهی دچار شد».
بهترین راه برای نشان دادن احترام و علاقه به حیوانات این است که از خوردنشان دست برداریم. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] چرا یکی را دوست بداریم,از او حمایت کنیم و دیگری را بخوریم؟ حیواناتی که از گوشتشان تغذیه میکنیم فرق چندانی با حیوانات خانگی ما ندارند. تنها نیاز است که ما درک کنیم که اگر حقوق حیوانات برای ما معنی دارد، نباید از کشتن آنها حمایت کنیم. ویرایش توسط soniha_pe : 18th December 2008 در ساعت 05:05 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از soniha_pe عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مادربزرگ ناتنی پدر من خیلی حیوان آزار بوده و یکبار یک گوشت می گذاره توی حیاط و یک سگ سیاه می آید و آنرا می خورد بعد این زنکه سگ را خیس می کند و با ترکه حسابی کتک می زند که حیوان بدبخت لت و پار می شود .پدرم می گوید هرگز کسی را مثل این زن ندیدم که قبل از مردن اینطوری ضجر بکشد و در حالت هذیان همش می گفته سگ سیاه ...سگ سیاه و بدنش کرم گذاشته بوده .(به جهنم!هروقت می شنوم کسی این خاطرع را می گوید این کلمه میاد توی ذهنم )
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
(معاون بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2008
4,072 بار در 836 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بیایید با حیوانات کمی مهربان تر باشیم
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از memoli_pishi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حتی اگه ما این ثوابها و پاداشها رو در نظر نگیریم همون رضایت خاطر و حس خوبی که ا کمک به یه حیوون بی پناه به آدم دست میده میتونه بزرگترین پاداش باشه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| پاداش, تیمار, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |